Exemples de tuppers equilibrats i saludables

L’altre dia vam parlar dels tupper i de les millors maneres de preparar-loComplint amb el promès, aquí us deixem receptes senzilles, saboroses i ràpides per als vostres tuppers:

Un tupper refrescant : Amanida de pollastre, pinya, enciam i arròs blanc: Es tracta de posar-hi pit de pollastrea tires, trossets de pinya en el seu suc, enciam en juliana i arròs blanc. Una maionesa lleugera hi pot anar de meravella. És digestiu i suau. De postres és ideal un iogurt.

Econòmic: truita de patates, cabdells o amanida, i una peça de fruita. Aquest és el típic cas de truita aprofitada del dia abans. Cal que sigui una bona porció de truita i és important que estigui cuita. Ideal per a pressupostos limitats.

Fàcil: amanida de pasta, mozzarella, tomàquet i tonyina. Una peça de fruita. Més fàcil impossible. Tot excepte el tomàquet és envasat i per tant és de molt fàcil preparació. És important que hi hagi una bona dosi de tomàquet. És perfecte per a la gent poc amant de la cuina.

Vegetal: amanida de llenties, arròs, ou dur i cogombrets. Fruits secs (20-25 grams). Tàper especialment pensat per a les ànimes vegetarianes. La combinació d’arròs i llenties aporta una bona dosi de proteïnes d’alta qualitat i l’ou ho arrodoneix. Els cogombrets hi afegeixen sabor i fibra. Els fruits secs hi afegiran proteïnes, greixos saludables i vitamina E.

Energètic: escalopa de pollastre, ensalada russa. Fruita de postres. És el tàper de sempre. Els arrebossats sempre han anat bé pel tàper i l’ensalada russa, no cal dir-ho, és tot un clàssic. L’avantatge que té és que és fàcil de fer, i es pot prendre tranquil·lament fred. Això sí, la maionesa sempre amb moderació. Una bona opció per als que fan exercici.

 Encara que no ho sembli el tupper té moltes possibillitats.

És molt pràctic i ens ajuda en l’economia diària ara que ens trobem en temps difícils. És la millor solució per dinar a la feina de manera sana i equilibrada.

Bon profit!

Per: Magda Carles. Cap de nutrició del grup DiR

Etiquetes: , , , ,

Categories: Menjar bé

Subscriu-te i

Subscriu-te i rep les últimes actualitzacions!

One Comment a “Exemples de tuppers equilibrats i saludables”

  1. 27 de Març de 2012 a 12:29 #

    Unes propostes per la carmanyola senzilles però boníssimes. Aquí més plats i idees:

    L’hora del tupper: http://cuinescuina.blogspot.com.es/